cinta's FotoPage

By: cinta maya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 3-Jun-2009 14:20 Email | Share | | Bookmark
BALIK KAMPUNG

PEH LAME GILER X UPDATE BENDA NI..
ari tu tenet ada prob skit tu yg x leh nak update..
la ni sume ok..line clear..so no hal la..
sepanjang nie aku ada lik kg coz ibu mertua ku wat pembedahan.ada batu sudah duduk dalam hempedu.so atas nasihat doktor supaya pembedahan dilakukan utk mengelak kan apa2 berlaku.hubby dapat la cuti emergency 5hari..x puas je duk kg..
nak duk lame2sat g hubby lak kesepian kat kl.
hehehhehehe....
walaupun sekadar 5hari,aku menggunakan hari tu dgn penuh bermakna..ewah..
sempat la jaga mama..
seminggu mama x leh makan pae2..kesian mama..atas nasihat doktor..masa pembedahan tu hempedu melekat ngan usus.so usus ada luka skit..


Saturday, 2-May-2009 01:49 Email | Share | | Bookmark
HATI PANAS

Hangin tol la....Asal la yg MAXIS ni cam si....Ada coverage tp slow giler...Dah update banyak tadi..tgu pya la lm,bley plak page load error...
Ini sume mendatang kan kemarahan betul la....
GERAMMMMMMMMMMMMMMMMMM.......

Semenjak kenal fotopages ni,aku cube la nak wat cam org lain pya,pic besar2..tp asal aku wat x leh.hangin tol..Wat cantik2..Sume aku dah test tp x jumpa lubuk tuh..Panas je..
Ada x sape2 yg bley tlg gua...huhuhuhuhu...
Aku ni x da buta it sangat,cuma x berapa nak tau je.hehehhehheheheh....

Banyak pic aku nak mskkan,tp x bley..HAMPEH tol...X per la,kena banyakkan bersabar..
SABAR TU KAN SEBAHAGIAN DRPD IMAN,..Tol x??Tp sampai bila nak sabar..
heee...geram tol la..


Wednesday, 22-Apr-2009 00:58 Email | Share | | Bookmark

x da menda nak entry dlm ni.aku sj2 je wat nie sume nak hlg kan boring..anak2 pun tdo lg.laki dah g keje..so layan internet la.nak ym org lain sibuk bekerja.sat g ganggu plak.hehehhe.... mlm td sj g jln g pasar mlm bt9.sj je g cuci mata..


peh tu g la tgk panorama kl diwaktu mlm..g dr bt 14.jln ampang ulu langat..best gak..huhuhu




(pic kl nie x berapa nak clear ar..akmaklumla bkn camera cybershot)hehehehheh....


Tuesday, 21-Apr-2009 09:35 Email | Share | | Bookmark
SITUASI

sayang mama
hari nie x da apa yg menarik pun..just layan anak2 jer..
sambil2 tu dok layan ym.hehehhe.. bley cam tu...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net